Beste coöperant,
 

Graag nodigen wij u en uw gezin uit voor onze derde Wind voor "A" dag. De feestelijkheid zal doorgaan op de boerderij van Biopolder in Berendrecht op Paasmaandag 10 april 2023.  Onze Wind voor "A" Paashaas ontvangt jullie met een drankje en hapje. Wij laten u kennismaken met het landbouwbedrijf Biopolder, waar u een kijkje kan nemen op de grootste bioboerderij van Vlaanderen. Ontdek hoe biolandbouw kan bijdragen tot een betere natuur, bewonder de pasgeboren lammetjes, kalfjes en andere dieren op de boerderij van dichtbij, kijk welke landbouwmachines nodig zijn voor de productie van bioteelten en/of maak een tocht in onze huifkar. De allerkleinsten kunnen zich amuseren op onze stro piramide en springkastelen. Iedereen kan meesmullen van onze artisanale boerderijlekkernijen en onze Paashaas trakteert u op paaseieren en een zakje biologische groenten om mee naar huis te nemen.  Jullie zijn welkom tussen 10.00 u. en 16.00 u. op de boerderij van Biopolder in Berendrecht. Wij vragen u wel om vooraf in te schrijven via ons inschrijvingsformulier. Inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 6 april. Meer informatie over de locatie, parking en het programma volgt na uw inschrijving!
Wind voor A dag 2023


Kleurwedstrijd voor onze allerjongsten

Vraag aan je mama en/of papa of je grootouders om deze kleurplaat te printen en maak er een mooie tekening van. Geef hem af op de Wind voor "A" dag aan onze Paashaas en maak kans op een mooie prijs. Veel succes! b839d893 3561 0ef7 f8e0 a3f407d07924


Algemene vergadering 2023

Op donderdag 1 juni om 17.30 u. zal onze derde Algemene Vergadering plaatsvinden. De vergadering gaat zoals vorige editie opnieuw door op de Antwerpse Biopolder Campus, in de Monnikenhofstraat 25, 2040 Antwerpen. Het officiële gedeelte van de Algemene Vergadering wordt gevolgd door een interessante toelichting van Jacques Vandermeiren, CEO van Port of Antwerp-Bruges.  Achteraf kan u met de andere coöperanten nog genieten van een hapje en drankje.
De officiële uitnodiging ontvangt u binnenkort in uw mailbox.


 

INVESTEER MEE IN EEN STUKJE ANTWERPSE TOEKOMST

Schrijf nu in en word aandeelhouder.