Beste coöperant,
 

Op zondag 21/05/2023 start de Antwerp Port Epic opnieuw in hartje Antwerpen, een wielerklassieker van, voor en door Antwerpen, de Haven en de Polder.  De organisatie pakt deze editie uit met een primeur! Voor de eerste maal wordt op hetzelfde parcours ook een dameswedstrijd gereden! De dames starten om 10u30 ter hoogte van het Schengenplein in Antwerpen. De start van de heren is voorzien om 12u30.

STABROEK, BELGIE - MAY 22 :  tijdens de Antwerp Port Epic wielerwedstrijd met start en finish in Antwerpen. Een wedstrijd over onverharde wegen en kasseien. Op 22, May, 2022 in Stabroek, Belgie, 22/05/2022  *** © Gregory Van Gansen

Wind voor "A" nodigt u naar jaarlijkse traditie uit om de start en finale van de internationale wielerwedstrijd Antwerp Port Epic live bij te wonen en verwent haar coöperanten op deze zondagnamiddag met een hapje en een drankje op het mooiste plein van Antwerpen. Het Schengenplein, dat recent werd aangelegd en vorige week officieel werd ingehuldigd, situeert zich op de grens waar de stad Antwerpen en de haven samensmelten. Jullie zijn er welkom vanaf 12u00. U kan de wedstrijd live volgen op groot scherm. De aankomst van de dames is voorzien om 14u00, de finish van de heren wordt verwacht rond 17u00. Het einde wordt voorzien omstreeks 18u00.

STABROEK, BELGIE - MAY 22 :  Vermeersch Florian (BEL) of Lotto Soudal, Reynders Jens (BEL) of Sport Vlaanderen - Baloise, Petit Adrien (FRA) of Intermarche - Wanty - Gobert Materiaux tijdens de Antwerp Port Epic wielerwedstrijd met start en finish in Antwerpen. Een wedstrijd over onverharde wegen en kasseien. Op 22, May, 2022 in Stabroek, Belgie, 22/05/2022  *** © Gregory Van Gansen

Laat u weten of u komt en met hoeveel personen op ?
Nadien ontvangt u een bevestiging per mail, die meteen ook uw toegangskaart is tot de Wind voor "A zone aan de aankomst. Adres: Kattendijkdok – Oostkaai, Schengenplein recht tegenover de Bombaystraat te Antwerpen. Makkelijkste te bereiken via P+R luchtbal op Noorderlaan 500 in Antwerpen. 
Neem daar tram 1, nadien kan u afstappen aan de halte Noorderplaats.
De start- en aankomstzone aan het Schengenplein bevindt zich op 900 meter wandelen van deze halte.

ee71e1c9 ed6a 6b28 6cb8 07698fb23cab

Alvast tot ziens! Mocht het u toch niet passen om naar de start- en aankomstlijn van de Antwerp Port Epic te komen, geniet dan live van de integrale wedstrijd van start tot finish van deze Belgische kruising tussen Parijs- Roubaix en Strade Bianche via de livestream van Sporza. Volg live de spectaculaire finale van deze dameseditie vanaf 13.00 u. op ATV & TV OOST en van de heren vanaf 15.00u. op Sporza of Eurosport.

STABROEK, BELGIE - MAY 22 :  Vermeersch Florian (BEL) of Lotto Soudal, Vermeersch Gianni (BEL) of Alpecin-Fenix, Nys Thibau (BEL) of Baloise - Trek Lions tijdens de Antwerp Port Epic wielerwedstrijd met start en finish in Antwerpen. Een wedstrijd over onverharde wegen en kasseien. Op 22, May, 2022 in Stabroek, Belgie, 22/05/2022  *** © Gregory Van Gansen

De spannende finale van de editie van vorig jaar resulteerde in een volledig Belgisch podium op de Antwerp Port Epic 2022: Winnaar Florian Vermeersch van Lotto-Soudal, Gianni Vermeersch (eerste wereldkampioen gravel in 2022) van Alpecin-Fenix die tweede werd en Thibau Nys (wereldkampioen veldrijden bij de beloften in 2023) van Baloise Trek Lions die als derde eindigde.


 

INVESTEER MEE IN EEN STUKJE ANTWERPSE TOEKOMST

Schrijf nu in en word aandeelhouder.